Neuf Mille

Geopend vanaf 21 november 2014 aan Oudburg 54.

Neuf Mille is een nieuw restaurant annex bar, gelegen in het pand waar de legendarische wapenwinkel Parret vroeger huisde. Het gebouw werd volledig verbouwd in 2012 en werd omgetoverd tot een pand met Neuf Mille en 3 luxueuze lofts daarbovenop. Neuf Mille biedt een fusiekeuken aan met Frans-Belgische basis, bereid in de open keuken die je kan inkijken vanaf de straatkant. Neuf Mille oogt erg strak en modern, maar is er in geslaagd om ook de gezelligheid te bewaren.

Het concept van Neuf Mille is zeer eenvoudig. Je komt binnen, wordt verwelkomt aan de balie op het gelijkvloers. Beneden waar vroeger de schietbaan van Parret zich bevond, word je uitgenodigd om het aperitief te nuttigen in de bar/lounge die uitkomt op het jaagpad langs de Leie. Langs datzelfde pad is er ook nog een terras voorzien, dat in de zomermaanden zal functioneren als apero- en oesterbar. De aperitiefkaart biedt zowel bieren en wijnen, als spirits, cocktails en gins aan. Na het aperitief word je naar boven begeleid waar het restaurantgedeelte zich bevindt, om te genieten van een gezellig diner. Een indruk van de kaart vind je hier. Na het diner kan je opnieuw kiezen om de avond af te sluiten in de bar. Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid om af te wijken van het bovenvermelde schema en alleen iets te komen drinken in de bar/lounge of onmiddellijk aan tafel te gaan.

Harun Kutlu en Semih Baris bieden in de bar plaats aan elk 50 gasten. Naast het buitenterras, beschikken ze ook over een binnenterras dat binnenkort volledig wordt overdekt en verwarmd zodat een dagelijkse ingebruikname ervan gegarandeerd is. Dit binnenterras biedt plaats aan een 36-tal gasten.

Leuk weetje, het logo van Neuf Mille is het handgeschrift van een goede vriend van Neuf Mille, de enige echte Herman Brusselmans.

Meer info kan je vinden via de Facebookpagina of de website.

PS: Maak er een gezellig weekend van! Nog op zoek naar Hotels in Gent of een overnachting in Gent?

neufmille3

neufmille neufmille2neufmille6neufmille4 neufmille5

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s