Île en ville

Geopend vanaf 5 december 2014 aan de Begijnhofdries 39.

Île en ville is een concept store van moeder Michele en kinderen Charlotte en Maximilien, waar je werkelijk vanalles vindt. Er worden zowel boeken, muziek, kleding, gadgets, accessoires als meubels verkocht. Een kort overzicht van de merken die je er kan vinden: Taschen, Sabine Herman, Charlotte Valkeniers, Just In Case, Rina Menardi, Gubi,… De volledige lijst vind je hier.

Daarnaast opent er vanaf 6 januari 2015 ook een eetgedeelte met lunchrestaurant – open van 12 tot 15u – die eerlijke en eenvoudige gerechten op je bord tovert, geïnspireerd op de Italiaanse, Franse en Spaanse keuken. Van 15 tot 18u kan je proeven van de zoete kaart en genieten van ‘Afternoon Tea & Sweets‘ en mensen die graag de werkdag ontspannen afsluiten kunnen er van 18 tot 20.30u terecht voor tapas en een glas wijn, champagne of een cocktail.

Op de eerste verdieping wordt er ook een kunstgalerij geopend. Op de agenda vind je tentoonstellingen van nieuwe, getalenteerde kunstenaars.

Meer info over dit ontspannend eilandje in de drukke Gentse binnenstad kan je vinden op de Facebookpagina als de website. Zeker een bezoekje waard voor cadeau-inspiratie!

ile en ville 2 ile en ville7ile en ville 3 ile en ville 4 ile en ville 5 ile en ville 6

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s