Renee @ Mayenne

Vanaf 1 maart is Renee een Gentse shop-in-shop bij Mayenne, één van de schattigste boetiekjes van Gent.

nele-braet3Renee? Renee is een jong juwelenlabel op verkenning in een wereld van goud, zilver en parels, die verwerkt worden tot frisse juwelen met subtiele accenten. Je kan het merk best omschrijven met volgende kernwoorden: eenvoud, vrouwelijk, maar niet frivool. Denk aan tijdloos, maar met een hedendaagse toets. Af en toe komen er minicollecties bij, een volgende keer maar één nieuw stuk. En als het volledig uniek mag zijn, dan teken je samen met ontwerpster Nele Braet je gedroomde gouden trouw- of verlovingsring.

Vrouw achter het merk – Nele Braet – is een goudsmid annex juweelontwerpster en houdt wel van wat krachtwerk op zijn tijd: kloppen, boren, zagen en plooien om te eindigen met een juweel dat in het kleinste doosje past. Ze laat zich leiden door wat ze onderweg tegenkomt. Oud goud en zilver, een mooie parel of edelsteen en… oude knopen of jouw vingerafdruk (of die van je lief, je kleuter, je moeder).

renee_ring02_vPlace to be: Mayenne in Hoogpoort 31! Nele neemt de woensdagen en een occasionele avondopening voor haar rekening. Klanten kunnen op die momenten (en op andere na afspraak) ook binnespringen om samen een ontwerp te bespreken. Mayenne Nelen en Nele Braet zullen elkaars en andere Belgische ontwerpen met evenveel liefde verkopen. En tijdens het openingsweekend op 1 en 2 maart zijn ze er allebei.

Website Renee

Website Nele Braet

Website Mayenne

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s