Naturell

Goed nieuws! Naturell opent  zijn deuren officieel op donderdagmiddag 20 februari 2014. Lieven Lootens, chef-kok van ’t Aards Paradijs in Merendree opent hiermee een nieuw ‘conceptrestaurant’. Daarvoor heeft hij het voormalige restaurant Jan Breydel en het aangrenzende pand omgebouwd, zodat hij voldoende plaats heeft voor de open keuken en de klanten een prachtig uitzicht hebben op het Appelbrugparkje en de Gentse binnenwateren.

Wat is nu het idee achter het concept ‘All Senses Cuisine’? Niet alleen volgen de ingrediënten de seizoenen, maar zullen er bij de gerechten ook passende panoramische beelden worden geprojecteerd, hier en daar aangevuld met geluiden en occasioneel ook enkele subtiele geuren. Het moet een diner worden voor alle zintuigen. Klanten zullen een nieuwe ervaring meemaken, zeg maar een belevenisrestaurant. De naam Naturell is  dus bewust gekozen. De laatste twee letters verwijzen trouwens naar zijn eigen naam.

naturellEr wordt ’s middags gestart vanaf 12 u met een lunch en enkele voor- en nagerechten naar keuze. ’s Avonds openen ze om 19 u 30 en tot 29 maart serveren ze hun Openingsmenu. Nieuw is dat er bij elk gerecht een bijpassende smaaksensatie wordt voorgesteld als side dish.

Voor wie niet kan wachten tot dan, er is ook een pre-opening dit weekend met een speciale Valentijnsmenu.

Reserveren kan vanaf half volgende week online op de website.

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Honey-Mustard schreef:

    Ongelofelijk lekker gegeten. Niet alleen prachtige bordjes, maar ook heel goed op smaak. Helaas wordt er steeds vaker voor het oog gekookt en vergeet men de mond, maar dat is hier zeker niet het geval. Wij hebben de 9-gangen genomen en zowel wat betreft de hoeveelheid, de opvolging van de gerechten als de smaken heel mooi uitgebalanceerd. Aanrader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s