Boulangerie PAUL

Geopend aan de Vrijdagmarkt sinds 2 juni 2016.

PAUL is een luxe-bakkerij in een Frans interieur en is vooral gekend voor zijn overheerlijke patisserie. Denk aan de kleine taartjes met framboos, citroen, chocolade of de typische éclair en millefeuille.

Je kan er ook steeds terecht voor het ontbijt met een enorme keuze aan viennoiserie: croissants, boter- en rozijnenkoeken, …  Daarnaast heeft PAUL een passie voor brood en bieden ze een heel assortiment aan kwalitatieve artisanale broden.

Bakkerij PAUL is na bijna 130 jaar nog steeds een familiebedrijf. In 1958 nam Francis Holder, na de dood van zijn vader, het roer van de holding over. Hij is nu algemeen directeur en werkt samen met zijn zonen en dochter aan de verdere uitbouw van het merk. De bakkerij is ondertussen aanwezig in meer dan 40 landen. Top Brands, de Belgische groep die de rechten op PAUL heeft voor de Belgische markt, opende met Gent Vrijdagmarkt haar 16de PAUL vestiging. Naast PAUL beheert Top Brands 212 vestigingen van Pizza Hut in België en Frankrijk en 3 vestigingen van WASBAR.

Meer info kan je vinden op de Facebookpagina.

PAUL1PAUL2PAUL3

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Naast PAUL kent de stad nog tal van hippe adresjes. Dat mocht ik onlangs ontdekken tijdens een culinaire wandeling in Gent met een groep vrienden. Wat’n ervaring!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s