Table stories: opening!

on

We hadden Table stories eerder al voor jullie uitgetest, but they took it to the next level! Table stories opende nl. op 30 april 2016 in de Land van Waaslaan 78 de deuren voor het grote publiek. En daar kunnen we alleen maar blij om zijn!

Het concept nog even in het kort: Table stories is het persoonlijk verhaal van Kimberley Geldof. Ze brengt graag mensen samen en wil hen laten genieten, delen en beleven. Je kan bij table stories terecht voor ‘little parties’; een apero, picnic, brunch,… Kimberley bedacht een concept waarbij je aan niets meer hoeft te denken. Concreet biedt ze enkele formules in a box aan en dat mag je letterlijk nemen. Je hebt de keuze uit een apero, lunch en brunch box. Na bestelling ontvang je een mooi houten kratje waar al het zelfgemaakte lekkers zich in bevindt, maar ook servies, sfeer en gezelligheid – zoals een bloempje in een vaasje en een kaars met houder – maken deel uit van het pakket.

Nu hebben ze dus ook gekozen voor een vaste locatie waar je elke donderdag en zondag welkom bent van 10 tot 20 uur om te lunchen, brunchen & aperitieven in een persoonlijk en ongedwongen kader. Op andere dagen stellen ze hun eetplaats open voor groepen. Ze verzorgen een tafel voor elke gelegenheid, telkens in de juiste sfeer met dat tikkeltje meer.

Leuk om weten voor zonnige dagen: terras aanwezig!

Meer info vind je op haar Facebookpagina of de website.

tablestories1tablestories2tablestories4tablestories5ts1_v2

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. wannderful schreef:

    Super! Ik vond het al zo’n leuk concept. Is genoteerd voor mijn volgende uitstapje naar Gent😍.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s