Illie Mangaro

Geopend aan de Sassevaartstraat 47 (Dok Noord).

Illie Mangaro is het geesteskind van Ilse Cuvelier, kok, food lover en bewuste wereldburger. Na jarenlange ervaring in de corporate wereld besloot Ilse in 2008 haar passie te volgen en de carrière switch te maken die haar leven drastisch zou veranderen. Ze volgde haar liefde voor food en events, ging opnieuw studeren en startte haar eigen catering service: Illie MangaroIlse bleef dromen van een plaats waar ze thuis kon komen en haar gasten met bewust eten, beweging en samen zijn zou kunnen verwennen. Die wens werd werkelijkheid in 2015 toen ze haar food lodge opende op Dok Noord, a place where food lovers meet.

Illie Mangaro‘s keuken is doordrenkt van Ilses andere grote passie: reizen! Haar fusion-keuken en kookworkshops zijn geïnspireerd door haar wereldse ervaringen. Marokko, Italië, Spanjeen specialiteit: Thailand! Met Illie Mangaro hoopt Ilse de wereld iets kleurrijker, gezonder en bewuster te maken. Gezonde voeding, een overvloed aan groentjes en wereldse inspiraties om je boordevol energie van tafel de wereld in te laten trekken. Samenzijn met de voetjes onder tafel, zelf achter het fornuis of op bewuste events voor body&mind

In Illie Mangaro’s trendy food lodge is er ook ruimte voor het organiseren van eigen evenementen en initiatieven. Bedrijfsmeeting, workshops, team buildings, privé-feestjes,…  Illie‘s space is een stijlvolle loft met een ruime benedenverdieping en gezellige mezzanine (max. 25pers.). De bovenverdieping is ideaal voor het organiseren van (bedrijfs)presentaties en meetings. Natuurlijke elementen en de authentieke stijl van het industriële pand vormen een smaakvol geheel geschikt voor zowel privéals professionele initiatieven. Met een totale oppervlakte van 190 vierkante meter kan Illie Mangaro maximum een hondertal personen ontvangen.

De loft weerspiegelt de natuurlijke elementen van Illie‘s keuken en haar reizigershart. Less is more, de eenvoud van het interieur verheft de pittigheid van het food. De open space respecteert het authentieke karakter van het post-industriële gebouw. Knipoogjes naar de roots van het pand vind je overal terug. Zo werd de originele buitenmuur volledig geïntegreerd in het hedendaagse interieurDe houten wand in de loft verwijst naar de puurheid van de keuken en zijn natuurlijke producten. Stalen elementen weerspiegelen de kracht, toewijding en energie waarmee elke dag gewerkt wordt. Scheepstouwen als detail staan voor de verbondenheid tussen de mensen die bij Illie Mangaro komen en banden smeden. Rood – de kleur van passie en Illie‘s rode pepertje – geeft een pittige toets aan de ruimte. Een overvloed aan planten en groen zorgen dan weer voor een natuurlijke toets en vertalen Ilses geloof in eeuwige groei en steeds blijven bijleren.

Sinds 11 februari 2016 kan je er op donderdag en vrijdag ook steeds terecht voor een healthy lunch tussen 12 en 14u, met een uitgebreide saladebar en telkens een authentiek gerecht uit Thailand, Marokko of Italië.

Iedere eerste donderdag van de maand gaat er ook een afterwork apero door vanaf 17 (tot middernacht), met tapas van het huis, een DJ en open bar.

Verder organiseert Illie Mangaro regelmatig evenementen en workshops. Een overzichtje van de kalender vind je hier.

Meer info kan je vinden op de Facebookpagina of de website.

illiemangaro1illiemangaro2illiemangaro3

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s