Give away: Shevanti

Nog meer nieuws vanuit de Nederkouter! Shevanti – je kan de winkel echt niet missen dankzij de gevel in zebraprint – toont jullie graag haar nieuwe collectie. Een nieuwe selectie van horloges en juwelen, met keuze uit tal van merken: Maserati, Ingersoll, Just Cavalli, Morellato, Nina Ricci, Sector, Jean Paul Gaulthier en Apm Monaco. Alles telkens met een hoog bling bling gehalte en in diverse prijsklassen! Nieuwkomer is Daniel Wellington met zijn tijdloze, eenvoudige uurwerken.

Eens piepen hoe dat er allemaal uitziet? Dat kan perfect via de mooie webshop van Shevanti! Spring gerust ook de winkel eens binnen, Delphine Vanhove staat je graag met raad en daad bij.

We hebben trouwens weer wat moois om weg te geven, nl. een sportief horloge (unisex) van Maserati ter waarde van 219 EUR! Looks? Wit edelstaal met blauwe wijzerplaat, multifunctioneel en met quartz mechanisme. Het karakteristieke drietand logo van Maserati is verwerkt in de secondenwijzer. Komt bovendien in een mooie gift box en met twee jaar garantie. Jawadde dadde! 

shevantiga3

Meespelen kan door onderstaand formulier in te vullen (wedstrijd loopt van 16/02 t.e.m. 29/02/2016, 23.59u, 1 deelname per persoon toegestaan).

Meer info over nieuwigheden in de collectie kan je vinden op de Facebookpagina of de website.

maseratimaserati1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s