Give away: Geven zonder gedoe, een cadeaubon voor een hip adresje in Gent met TadaBon

Cadeaustress voor het nakende eindejaar? Weet je niet goed wat te kiezen en je hebt geen zin om ieder jaar dezelfde cliché-bon aan te bieden met een beperkt aanbod? Online cadeaubonnen kunnen je heel wat heen-en-weer geloop naar winkels uitsparen. Al dien je natuurlijk wel op te letten wat voor winkels er worden aangeboden. Laat ons jullie een handje helpen!

TadaBon spitst zich toe op jonge, hippe zaken met een persoonlijkheid. Heel wat hippe Gentse zaken tekenden reeds in bij Tadabon en behoren tot de keuzemogelijkheden. Geef je graag een bedrag naar keuze van bij Piet Moodshop, Ydee, Ile en ville of Huiszwaluw voor leuke interieurspullen? Of liever een bon voor een etentje in Faim Fatale, Avalon of Neuf Mille? Maar ook accessoires van bij Curiosa & Co, kinderschoenen van aap.noot.mies, foodies van bij Vom Fass en keukengerei van Doen. behoren tot de mogelijkheden. Neem zeker een kijkje op de website voor het volledige aanbod!

Hoe gaat dat nu in zijn werk? Een TadaBon is dus een cadeaubon die je online kan kopen en meteen zelf printen of e-mailen naar de gelukkige ontvanger of jezelf, klaar voor gebruik. Je schenkt een bedrag naar keuze, typisch tussen de €10 en €200, voegt er een persoonlijke boodschap aan toe en – tadaaa – je cadeautje is klaar om af te printen of door te sturen! Geen gedoe en lekker makkelijk. En de keuzestress? Die is mooi omgezet naar een ‘leef je maar eens zorgeloos uit in dit leuke adresje’ voor de ontvanger! Ook erg interessant is de ‘koop in groep’-optie bij de keuze van een cadeaubon. Hierbij start je de aankoop van een bon als groep en kan iedereen afzonderlijk bijleggen.

Als handelaar interesse gekregen om je zaak op de kaart te plaatsen en cadeaubonnen 24/7, van overal aan te kunnen bieden? Hier vind je meer informatie.

Wil jij ook graag een keuze maken uit één van deze originele zaken? Goed nieuws! We geven een Tada-bon weg t.w.v. 20 EUR! Wat dien je hiervoor te doen? Vul onderstaand formulier in met antwoord op de vragen en waag je kans. Meespelen kan van 1 t.e.m. 15 december, 23.59u (1 deelname per persoon).

tadabon1 tadabon2

Één reactie Voeg uw reactie toe

Plaats een reactie