Julie’s House Store

Geopend vanaf 17 juni aan de Koninging Elisabethlaan 26.

Net na het 6 jarig bestaan opent Julie Stampaert – queen van de Gentse cupcakes en taarterijen – haar tweede winkel in de Koningin Elisabethlaan nr 26, vlakbij station Gent-Sint-Pieters. Julie’s House, gelegen in de Kraanlei nr 13, midden in het historisch centrum van Gent, heeft het druk en was al een tijdje op zoek naar een tweede locatie om de klanten nog beter en sneller te kunnen bedienen. De locatie van deze 2de winkel vergroot de bereikbaarheid voor de klanten uit de rand van Gent en omstreken. In de Koningin Elisabethlaan kunnen klanten makkelijk hun wagen vlakbij parkeren. De ligging bij station Gent-Sint-Pieters is uiteraard ook optimaal voor klanten die met het openbaar vervoer of met de fiets op pad zijn. Dit kunnen we alleen maar toejuichen! Bovendien très dangereux voor pendelaars!

Ook hier zullen de klanten de authentieke sfeer terug vinden eigen aan Julie’s House. Er zal geen verbruikzaal zijn maar wel de mogelijkheid om stukjes taart en cake of andere artisanale producten zoals confituur, granola, choco en thee te kopen.

Voor Julie en haar team is dit een test om na te gaan of ze in de toekomst kunnen uitbreiden naar andere locaties zonder hun eigenheid te verliezen. Alle producten blijven huisgemaakt en we bakken elke dag! Er zijn veel vragen om ook in andere steden een Julie’s House op te starten, maar dat zal enkel gebeuren als ze het artisanale van alle bereidingen kan vrijwaren. Daarom wordt er ook een deel van de productie naar de Koningin Elisabethlaan overgebracht. Groei is enkel belangrijk als het concept overeind blijft. Julie’s House was al een klein beetje mobiel (via de Julie Delivery), want ze werkt op tal van plaatsen samen met partners waar de producten kunnen afgehaald worden zoals je kan zien op de website.

Meer info kan je vinden op de website of de Facebookpagina.

julieshousestore julieshousestore2

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. brugesvegan schreef:

    leuk, maar zou nog leuker zijn als ze wat meer vegan aanbod had 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s