Alix • Table & Jardin d’Amis breidt uit!

We hadden vorig jaar al over het leuke concept van Alix • Table & Jardin d’Amis bericht, maar nu mogen we er nog iets extra aan toevoegen: een uitbreiding vanaf mei 2015!

Wat mag je precies verwachten?

1. Table & Jardin d’Amis. Alix heeft een concept op maat voor groepen. Dit zowel voor een verjaardag onder vrienden, een babyborrel, een trouwfeest, een seminarie of vergadering. Er kan gestart worden vanaf 15 personen tot maar liefst 150 personen. Place to be is de grote stadstuin aan de Kortrijksesteenweg 206. Dit kan op gelijk welk moment in de week na bespreking. Dit tuinconcept is mogelijk telkens van 10u tot 22u (geen dans- en nachtfeesten).

alix7 alix8

Hier zijn verschillende formules beschikbaar: brunch, lunch, afternoon tea, bbq, diner. De afternoon tea wordt georganiseerd in samenwerking met Julie’s House. Vanaf mei 2015 kan deze optie gereserveerd worden vanaf 15 personen, waarbij de hartige zaligheden van Alix en de hemelse zoetigheden van Julie’s House samenkomen in een gezellig en sfeervol kader. Scones, taarten, sandwiches, home made ice tea, een kopje koffie… voor ieder wat wils! Meer info daarover kan je hier vinden.

alix_afternoon

 

alix4 alix5

2. Van woensdag (start 6 mei) t.e.m. vrijdag van 12-14u kan je terecht in het lunchrestaurant voor een open lunch, zodat iedereen de kans kan krijgen om eens langs te komen, zonder afhankelijk te zijn van een groep.

3. Op zondag is er de pic nic in de tuin van 11-15u. Hiervoor reserveer je best je plaatsje op voorhand, want er wordt een mand – met borden, beleg, brood,… – op naam klaargezet volgens het aantal personen. In de schuur worden dan salades en verschillende zoetigheden opgediend.

alix6

4. Coming soon: Workshops

Na de drukke zomer komt Alix ook nog eens met leuke culinaire workshops! Wil je op tijd weten welke dat zullen zijn, volg dan de Facebookpagina of schrijf je op de website in op de nieuwsbrief.

Meer info i.v.m. het concept, prijzen of reservaties kan je vinden op de prachtige overzichtelijke website of de Facebookpagina!

alix9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s