Food Farm Fiësta

Food Farm Fiësta stelt haar nieuwe menukaart voor na een geslaagde eerste editie in Melle en slaat haar tenten op in de Tondeliersite aan de Gasmeterlaan in Gent om daar twee weekends te kamperen: 24-25-26 april en 30/04-1-2-3 mei.

Wat mag je verwachten? Het basisrecept blijft gelijk: foodtrucks en chefs, bartenders, kunstenaars en dj’s goed door elkaar mixen en op een schoon bord presenteren. De porties blijven bescheiden, de prijsjes evenzeer. Alles is proef-proof. Zo kan u ongegeneerd van meerdere walletjes eten. Food Farm Fiësta staat garant voor kwaliteit en spoort daarom alle deelnemende foodtrucks aan om te werken met verse en eerlijke producten.

Je mag er o.a. volgende standhouders verwachten: het Gentse Monba Taqueria met heerlijke knapperige taco’s, het Gentse Amuse Amusant van restaurant TIVA, Otoburger, Sushi Mi en Indy Truck met Aziatisch streetfood, La Kitchenette Sa Muze met lekkers à la plancha, Kitschman Curryworst en Bulls and Dogs met excentrieke curryworsten, en tal van ander lekkers… De volledige lijst van standhouders vind je hier.

Op de Tondeliersite zal er een intieme retro sfeer geschept worden. Je vindt er een kleurrijke graffiti-corner, maar ook creatieve kids worden meegenomen voor een heus knutselavontuur. Verder is er een tentoonstelling in een zeecontainer met werk van Kaatje Vermeire. En behalve aan de kookplaten wordt er ook aan gewone platen gedraaid door dj’s. Barbier Tom zorgt ervoor dat je snorharen getrimd worden en de Massagemobiel prepareert je voeten voor een avondje stappen.

Dorst gekregen? De bartenders ter plaatse serveren je graag een unieke gin & tonic uit het assortiment van 60 soorten gin. Expert Pierre De Letter helpt je graag bij het maken van je keuze. Geen zin in gin? Neem dan zeker een kijkje aan de verfijnde whiskybar.

Inkom is gratis!

Meer info kan je vinden op de Facebookpagina of de website.

foodfarmfiesta foodfarmfiesta2 foodfarmfiesta3

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Saartje schreef:

    Ga er morgen heen in Deinze, ben benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s