Give Away: Looptraining Gent

Hoog tijd om je conditie weer op peil te brengen? Wel dan hebben we opnieuw goed nieuws voor jullie.

Tim van Wechem biedt met Looptraining Gent – zoals de naam reeds doet vermoeden – looptrainingen aan in het Zuidpark, de Blaarmeersen en het Maaltepark. Een looptraining is echter zeker niet alleen maar lopen. Er is veel aandacht voor technische en coördinatieoefeningen en er staat ook altijd een krachtcircuit of een ludiek wedstrijdje gedurende de training op het menu. Het lopen zelf bestaat uit intervaltraining en is voor alle niveaus. Vanwege de opbouw van de training kan Tim namelijk met zeer grote niveauverschillen rekening houden zonder dat iemand zich onder- of overtraint. De training is dus eigenlijk een full body workout die je blijft uitdagen.

Tim zelf heeft een Bachelor L.O., veel ervaring met het geven van looptrainingen en heeft in het verleden op een hoog niveau aan atletiek gedaan. In zijn beleving wordt een doelstelling makkelijker behaald als de trainingen zelf iets zijn om naar uit te kijken. Een training mag daarom nooit saai worden. Gezelligheid, afwisseling en zichtbaar resultaat van je inspanningen zijn daarom onmisbaar. Ook lopers die graag een wedstrijd meepikken – zoals op dit moment de Gent Havenloop – kan Tim tijdens de trainingen voorbereiden d.m.v. het geven van specifieke wedstrijdtips en trainingsadviezen.

Met de zomer en het mooie weer in aantocht is de ideale tijd aangebroken om de winterkilo’s eraf te werken en je body back in shape te brengen! We mogen daarom 4 vijf-beurtenkaarten van Looptraining Gent weggeven t.w.v. 30 EUR. Wat dien je hiervoor te doen? Vul onderstaand formulier in (1 deelname per persoon toegelaten, wedstrijd loopt van 1/04-14/04/2015, 23.59u).

 Meer info over trainingsdata kan je vinden op de Facebookpagina of de website.
looptraininggent1 looptraininggent2
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s