Mundo Rico

Marc en Simona – beide gepassioneerd door eten – reisden 2,5 jaar rond de wereld en kwamen terug naar België met het idee om in Gent een mini kookschooltje te beginnen, geïnspireerd door wat ze op hun reizen doorheen 44 landen allemaal ontdekten aan diverse smaken. Mundo Rico was geboren!

Mundo Rico organiseert op regelmatige basis kookworkshops in thema’s, zoals Indisch, Thais, sushi, Italiaans, Indonesisch,… Maar ook de Belgische keuken slaan ze niet over. Tijdens hun reizen spendeerden Marc en Simona veel tijd aan het ontdekken van de lokale keuken, opvragen van recepten en het uitproberen van die gerechten. Zo konden ze de typische smaken van de volkskeuken ontleden en vandaag jullie deze variëteiten laten proeven.

Zin om Mundo Rico te ontdekken of zoek je nog een activiteit voor een vrijgezellen- of bedrijfsfeestje? Zowel bij Marc en Simona thuis in Gent (tot 10 personen) of bij jou thuis in de buurt kan je een kookworkshop laten doorgaan. Daarnaast wordt er ook gewerkt op verplaatsing in Genk of Antwerpen. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar: Belgian cooking class, world cooking class, een eco workshop of kids cooking class. Data van de kookworkshops vind je hier.

Meer info kan je vinden op de website of de Facebookpagina.

mundorico2 mundorico4

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s