Caffè Rosario

Geopend sinds begin 2015 aan het Emile Braunplein.

Caffè Rosario is een typische Italiaanse koffiebar gerund door Ineke en Fabio, die hun eigen koffie laat branden (100% arabica) en deze serveert met heerlijke huisgemaakte gebakjes, zoetigheden of foccacia’s van de kaart (gebakken door Fabio). Ineke is de barista van de zaak en keek uit om zich op een manier te onderscheiden van overige koffiebars. Bij Caffè Rosario worden er daarom – naast de lungo’s, capuccino’s en Machiatto’s – ook Coffee Specials geserveerd. Deze worden bereid met Ferrero’s, Raffaello’s, Oreokoekjes, Maltesers, Smarties en alles dat zich laat verenigen met heerlijk zoet. Verder op de kaart vind je ook chocolademelk. Die wordt gemaakt met 100% Belgische Callebaut chocolade en is verkrijgbaar in 3 versies: wit, melk en fondant.

Caffè Rosario heeft ook aan de lezers van de Hipste adresjes van Gent gedacht, want wie iets bestelt van de Special Coffee-kaart en daarbij ‘de Hipste adresjes van Gent’ vermeldt, krijgt een zoet extraatje bij de eigen creaties! (actie geldig t.e.m. 30/04/2015)

Meer info kan je vinden op de Facebookpagina.

   caffe rosario caffe rosario 3

caffe rosario2 

caffe rosario 4

caffe rosario 5

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Myriam schreef:

  Ziet er heerlijk uit, en wat een mooi interieur. Ik ga vandaag eens langs denk ik. Zouden ze ook een terras hebben?

 2. Maggy van Landeghem schreef:

  Kunst!!

 3. peter schreef:

  Op zoek naar heerlijke en authentieke Italiaanse verwennerij? Deze namiddag waren we in Caffe Rosario. Een plaatsje aan de achterkant van de toog zorgde ervoor dat we konden kennismaken met Fabio. Hij is een Siciliaanse Italiaan afkomstig uit Limburg. We werden meer dan zeer vriendelijk bediend. Je zit er echt op je gemak en kan ondertussen ook zien hoe de koffie met heel veel zorg en deskundigheid wordt klaargemaakt. We komen hier zeker terug.

 4. Irene schreef:

  Lekker, leuk, gezellig, verzorgd!!

 5. Lien schreef:

  Op aanraden van mijn zus haar collega (vriendin van het uitbatend koppeltje) een bezoekje gebracht aan Rosario tijdens een midweekje Gent. Bedwelmd onder de heerlijke geur van koffie, de zalige drukte van zoekende toeristen met de meest uiteenlopende dialecten en net dat extra portietje vriendelijkheid bovenop hoe je verwacht bediend te worden. Top gewoon. Een heerlijk broodje Belgica, een super espresso, perfecte cappuccino en verfrissende Italiaanse spa bruis later wist ik het zeker ; hier kom ik zeker terug!
  Lieve groetjes, Lien uit Genk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s