Eindejaar bij Julie’s House

Voor de gezellige familiebijeenkomst op kerstavond, gingen we deze keer te rade bij Julie’s House aan de Kraanlei voor het nieuwe assortiment eindejaarsdesserten. We gingen voor de ijstaart uit witte chocolade met peperkoek en speculaas alsook de mini cupcakes (16 stuks) ‘merry xmas’. De cupcakes zijn perfect om bij de koffie te serveren of ook heel leuk om mee te brengen als cadeau voor de gastvrouw/heer in kwestie.

Bestellen bij Julie’s House werkt heel gemakkelijk. Je vult het online formulier in, selecteert een datum voor afhaling en je betaalt bij ophalen. Voor het transport van de ijstaart kregen we ook een isomo-box met droogijs mee, gezien we toch nog even onderweg waren richting familie. De ijstaart arriveerde een uurtje later dan ook perfect op bestemming. Ze werd goed gesmaakt en moet zeker niet onder doen voor haar traditionele broertje de kerststronk.

Plaats je ook graag nog een bestelling voor de eindejaarscreaties? Neem dan zeker een kijkje op de website van Julie’s House of volg de updates via Facebook.

juliekerst3 juliekerst4

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s