Give Away: Aaitski! Flagship Store

Aaitski! is sinds 2004 gekend voor zijn met de hand gezeefdrukte originele designs op katoen voor zowel de kleinsten als de rock’n roll adults. De rode draad in de ontwerpen met een knipoog zijn ingedeeld in drie grote categorieën: ‘Boys&Girls’, ‘Animals’ en ‘Vehicles’. Zo vind je er bijvoorbeeld de Bulldowza, de Mong Kej, Pussy Catsy of Submaweenah op een t-shirt of hoodie. Het label werd opgericht door de The Aaitski! Bros Bruno Seys en Filip Vandewiele en zij vormen tevens de creatieve hoofden van het communicatiecollectief ‘What’s in a name?‘.

aaitski6

aaitski10

Na 10 jaar van online katoen geven, blijven The Aaitski! Bros. met beide voeten op de grond: voortaan zijn de t-shirts, hoodies, beebsterspullen, hondenjassen en onderbroeken ook te passen op het zolderverdiep van het creatief collectief ‘What’s in a name?’. Aaitski! heeft er bij deze een flagship store bij waar je kan posten en passen. Place to be is de Tarbotstraat nummer 35. Tegelijkertijd met de opening van het kantoor werd een kleurige en fleurige tiki-bar ingewijd met de toepasselijke naam At-Tiki-Bar. Zo kunnen klanten en gasten even nippen van een tropische cocktail terwijl men de bast of boezem tooit.

aaitski2

Om een idee te krijgen van de collectie surf je best eens naar de website. Deze is heel gebruiksvriendelijk ingedeeld. Over de jaren heen werd geleidelijk aan het gamma verder uitgebreid en zo vind je er een t-shop, een sweat-shop (met hoodies voor kinderen en volwassenen), een baby-shop (met leuke rompertjes en mini t-shirts) en een sexy-shop (voor undies en boxers),… Verder vind je er ook een aantal extra’s zoals strijkapplicaties, tassen en buttons.

So far voor deze aangename kennismaking. We hebben ook leuk nieuws voor jullie! Aaitski! is zo vriendelijk om 5 bonnen van 10 EUR via ons weg te geven! Wat dien je hiervoor te ondernemen? Vul onderstaand formulier in (1 deelname per persoon – wedstrijd loopt van 15/11/2014 t.e.m. 30/11/2014, 23.59u)!

aaitski4

Interesse? Maak eerst een afspraakje via virtuele weg (info@aaitski.com) en verspreid mee de liefde in hapklare stukken. Meer info kan je vinden op de Facebookpagina of website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s