The Drifter

Recent werd ik door een aantal mensen attent gemaakt op de wel erg leuke en nieuwe – geopend sinds april 2014 in Oudburg 47 – cocktailbar The Drifter.

The Drifter is de eerste Tiki-bar in Gent. Je vindt er cocktails met een moderne toets, maar ook de klassieke Caribische cocktails in originele glazen. Dit alles in een Hawaiaans sfeertje van strooien rokjes, bloemenkransen, bamboe en houten maskers. De afwerking van de cocktails mag gezien worden. The Drifter beweert dat wie een droevige dag achter de rug heeft, zijn dag maar beter kan afsluiten bij hen. In deze Tiki-bar waan je je meteen in warmere oorden en word je meegenomen op een reis langs parelwitte stranden en helderblauwe oceanen. Ze hebben er mini-watervalletjes voorzien om het vakantiegevoel compleet te maken. Populair op de kaart zijn de Oriental Curse en de Jungle Bird op basis van rum, campari, ananas en limoen. Probeer in groep ook eens de vulcano bowl waar je met vier personen uit één van de vier klassieke cocktails kan drinken.
Ook voor wie geen alcohol drinkt, werd er gedacht aan een home made lemonade in Mason jars en mocktails (zonder alcohol).
Meer info kan je vinden op de Facebookpagina.
PS: Maak er een gezellig weekend van! Nog op zoek naar een overnachting in Gent of Hotels in Gent?
thedrifter thedrifter2 thedrifter3 thedrifter4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s