GIVE AWAY: Curiosa & co

Curiosa & co is gevestigd aan de Nederkouter nummer 120 en biedt – zoals de naam reeds doet vermoeden – een variëteit aan curiositeiten aan. Curiosa & co staat voor betaalbare handgemaakte juwelen/objecten en mooie dingen uit de natuur, met een voorkeur voor het vreemde en ongeziene. Gaande van fijne, minimalistische juweeltjes en broches tot leuke kaartjes, schrijfwaren en unieke stukken om je interieur op te leuken.

Wat denk je van een knaagdierschedel met gewei aan de muur, verrassende benodigdheden voor een terrarium, fossielen, niet eerder geziene clutches of schotels met insecten. Er staat geen limiet op de creativiteit in de collecties. Constante is dat het zaken zijn die je elders niet vindt. Eigenares Evelien Bogaert – tevens archeologe van opleiding- doet haar uiterste best om te spitten naar fijne nieuwigheden zodat de collecties elkaar voldoende afwisselen. Zo heb je altijd een reden om eens binnen te springen. Volg haar zeker ook op Facebook om het laatste nieuwe in de winkel te ontdekken.

curiosa 1 curiosa 2

We hebben trouwens goed nieuws voor jullie. Curiosa & co schenkt via ons een paar oorbellen (zie bovenstaande foto) weg die jullie kunnen winnen! Deze sierlijke driehoekjes zijn gemaakt uit roze verguld sterling zilver. Wat dien je te doen opdat ze jouw oren kunnen sieren? Vul onderstaand formulier in (1 deelname per persoon – wedstrijd loopt van 1/11/2014 t.e.m. 14/11/2014) en waag je kans.

Verdere info over de zaak kan je vinden op Facebook of de website. Curiosa & co is gemakkelijk te bereiken via tram 1 en ligt tegenover de hippe mannen van WASBAR.

Meer impressiefoto’s:

curiosa 3 curiosa 4 curiosa 5 curiosa 6 curiosa 7 curiosa 8 curiosa 9

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. ellen van couwenberghe schreef:

  Hallo
  Een tip voor dit weekend: Countryside in Flanders Expo, echt niet te missen deze keer!
  Ik beloof het 🙂
  Groetjes
  Ellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s