GIVE AWAY: Super Fantastic

*Update: winkel intussen gesloten.

Super Fantastic is een jonge lifestyle store (geopend sinds augustus 2012), gelegen in Sint-Denijs-Westrem aan de Sint-Dionysiusstraat 54A. Eigenares Stephanie Devos brengt hier een groot gamma aan kwalitatief en creatief speelgoed – en niet de klassieke merken zoals in grote commerciële zaken – voor kinderen (denk aan gezelschapsspellen en knikkerbanen van Haba, Galt, Mic-o-Mic, Götz, Papo, Djeco, maar ook Sylvanian Families, Monchichi en Smartmax) en trendy kinderkleding voor de leeftijd van 0 tot 16 jaar. De winkel verdeelt tal van merken, ondermeer: Cars Jeans, Funky XS, Amélie & Company, Stones and Bones, Love Therapy, Le Big, Kidz-Art, Bellaire, Cakewalk, Björn Borg, Zoïzo… De collectie is telkens om op te eten, vrolijk, op kindermaat en vol snoepkleurtjes, heerlijk vinden wij dat!

Cadeauinspiratie nodig voor het volgende feestje? Het verdere gamma in de zaak wordt daarnaast aangevuld met geschenkartikelen (Sonny Angel), decoratie (Heico, Werkhaus, Haba, Skip Hop, Love Therapy,…), juwelen (denk maar aan de leuke kleurrijke accessoires van My Jewellery, N2) en handtassen voor dames en tieners. Je vindt er bv. tasjes van Be-Angeled en Oilily terug. Occasioneel kunnen ook de (jonge) heren hier terecht voor een zwemshort, t-shirts of andere must-have. Merken die dan vaak terug komen zijn Sundek en Comptoir Sud Pacifique. Ook schoolspullen vind je hier. Wil je een originele boekentas, neus hier dan zeker eens rond.

Zin om je het wat makkelijker te maken? Je kan bij Super Fantastic ook terecht voor het aanleggen van een geboorte-, verjaardags- of ander wenslijstje (communie, Kerst, … gelegenheden genoeg!) Meer info hierover in de winkel, telefonisch of via e-mail. Geen inspiratie? Ook cadeaucheques kunnen hier verkregen worden.

Maar je hoeft niet altijd af te zakken tot in Sint-Denijs-Westrem om je aankopen te doen. Al raden we dat wel aan, gezien het leuke aanbod. Voor wie minder mobiel is of het liever vanop een afstand bekijkt, is er ook een webshop, die een mooi aanbod geeft aan kledij, accessoires, speelgoed, decoratie en verzorging.

Meer info over de zaak kan je vinden op Facebook of de website. Op de Facebookpagina laat Stephanie telkens weten welke nieuwe artikelen je mag verwachten in de zaak, heel handig! Soms zou je gewoon weer kind willen zijn en hopen dat de schenker van jouw volgende cadeautje hier eens komt snuisteren…

superfantasticsuperfantastic2

Om jullie te laten kennismaken met de winkel, hebben we ook voor jullie heel wat in petto! We mogen van de leuke kinder-ontdeksetjes 5x ‘Slissende Slangen’ en 5x ‘Beroerde Maag’ weggeven! Ontdek via ‘Slissende Slangen’ alles over slangen, lees de veiligheidstips van een slangenexpert en maak een coole slang in gips. Gebaseerd op de boeken van “Waanzinnig om te weten” en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. ‘Beroerde Maag’ brengt je op een ontdekkingstocht met de waanzinnige expert Hella Heler en leert hoe je maag voedsel verteert, wat er in je braaksel zit en andere beroerde feitjes en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Perfect voor die kleine wetenschappers in huis! Deelnemen kan via het invullen van onderstaand formulier (1 deelname per persoon – start 15/10/2014 en einde 31/10/2014, 23.59u).

 

Meer foto’s van Super Fantastic:

  superfantastic6 superfantastic8 superfantastic9 superfantastic10 superfantastic11 superfantastic12

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Erika Vanobbergen schreef:

  Hallo,
  Ik vind jullie site super leuk, maar praten over hippe plaatsen en dan uber klassieke wedstrijd concepten hebben (“waarom zou je hier blij mee zijn”….), dit lijkt me niet echt coherent.
  Ik ben er zeker van dat er meer creatieve en aangepaste ideeen te vinden zijn die even laag drempel zijn.
  En dat is het hippe er 100%!
  Groeten
  Erika

  1. Dag Erika,

   Bedankt voor je feedback. We houden het bewust heel laagdrempelig en algemeen bij de vraagstelling. De creativiteit laten we bij wedstrijdvragen graag over aan de deelnemers. Er zitten heel wat originele reacties tussen de ingezonden deelnames!

   Groeten,
   Joke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s