BagelBrigade

BagelBrigade is een nieuwkomer in het Gentse truckfoodlandschap. Vanuit hun volledig gerestaureerde, oldtimer caravan uit 1969 komt de BagelBrigade naar je toe en brengen ze verse bagels, huisgemaakte soep, dessert en heerlijke champagne. Je vindt ook een beperkt aanbod frisdranken op de kaart. Alles voor een perfect ontbijt, gevarieerde, gezonde lunch of veelzijdig tussendoortje. Een vers en smakelijk alternatief voor de eenheidsworst van de klassieke belegde broodjes. En als het iets meer of feestelijker mag zijn, schenken ze ook een heerlijke champagne van een klein, gerenommeerd huis.

Met hun caravan staan ze op plaatsen waar mensen een lekkere lunch zoeken, op charmante markten, maar ook op je zelfgekozen locatie (trouw, communie-, buurt- of ander feest) als origineel en betaalbaar catering-alternatief.
Met een aparte, kwalitatieve vintage-look is de BagelBrigade een catering die mag gezien worden. Geen verborgen grootkeuken, maar een blikvanger en een persoonlijke aanpak van een enthousiast team. Er kan steeds op maat van uw feest gewerkt worden: extra tafels en stoelen, extra grote tent met terrasverwarming, uitbreiding van het menu, specifieke menu-keuzes..

 Meer info i.v.m. locaties waar je de BagelBrigade kan vinden, staat op de Facebookpagina of verdere info via de website.

bagelbrigade bagelbrigade2 bagelbrigade3 bagelbrigade4

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s