OAK

Geopend begin oktober 2014 in de Hoogstraat 167.

Marcelo opent samen met Dominik begin oktober de deuren van OAK in de Hoogstraat. Hij gaat voor authentieke smaken in een gezellige, ongedwongen setting. Marcelo Ballardin heeft Braziliaans én Italiaans bloed en wou oorspronkelijk biologie gaan studeren, maar vond finaal z’n grote passie in de keuken. Hij verdiende voorheen reeds zijn strepen als development chef bij Pure C in Cadzand, als chef de partie in Hertog Jan in Brugge en bovendien volgde hij stage bij Oud Sluis en Dinner by Heston in Londen. Zijn keuken heeft een Italiaanse inslag, maar ook invloeden van de frisse en kruidige Aziatische keuken – die Marcelo’s eigen voorkeur wegdraagt – sijpelen door bij OAK.

OAK stelt elke dag een tweegangenlunch (25 EUR) voor, die je naar keuze kan uitbreiden naar een drie- (35 EUR), vier- (45 EUR) of vijfgangenformule (50 EUR), geïnspireerd op het diner van de dag. ’s Avonds staat er een vast vijfgangenmenu op het programma, met twee voorgerechten, een hoofdgerecht en twee desserts (50 EUR).

Meer info kan je vinden kan je vinden op de website of de Facebookpagina.

PS: Maak er een gezellig weekend van! Nog op zoek naar Hotels in Gent of een overnachting in Gent?

OAK oak2 oak3

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s