Fithap

Geopend sinds 18 augustus in de Vlaanderenstraat 113.

Fithap motiveert je graag om een gezonde, actieve levensstijl te hebben door er voor je te zijn wanneer je geen zin of tijd hebt om zelf je maaltijd te bereiden. Hun gerechten zijn vers, huisgemaakt en goed voor je figuur omwille van het minimum aan suikers en verzadigde vetten. Wie bewust eet zal merken dat er een goede verhouding eiwitten- koolhydraten-vetten nagestreefd wordt en dat de porties afgewogen worden voor het oog van de klant.

Je kan er terecht voor ontbijt in wrap- of schotelvorm (veel voorkomende ingrediënten zijn havermout, ei, spinazie, magere kaas en noten) en juices (bv. de Hulk, bestaande uit selder, peer, spinazie, gember en komkommer, of wat denk je van de Chuck Norris die zowel verkrijgbaar is al smoothie, proteïneshake of maaltijdvervanger en bestaat uit sojamelk, aardbeien, blauwe en rode vruchten en walnoten).

Op het lunchmenu staan er ook verschillende soorten wraps en samengestelde schotels. Porties zijn te verkrijgen in drie formaten: om af te slanken is er de “small”-portie aan (400kcal), om je gewicht te onderhouden de “medium”-portie (600kcal) en om spiermassa op te bouwen de “large”-portie (800kcal). 

Meer info kan je vinden op de website of de Facebookpagina.

fithap fithap2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s