Give Away: Polabora

polaboraWe mogen jullie dit keer een zomerse Give Away aankondigen in samenwerking met het Gentse Polabora! Polabora zag eind 2013 het levenslicht en is het project van twee Gentenaren – Giovanni en Steve – die na jaren van creatief denken hun ideeën wilden waarmaken. Wat kan Polabora voor jou betekenen? Wel Polabora laat je toe om jouw foto’s rechtstreeks uit Instagram, Facebook, Dropbox, smartphone, tablet of pc te selecteren en er een leuke retro toets aan te geven door ze in polaroid stijl af te drukken.

Ik zag het meteen zitten om Polabora aan de test te onderwerpen. Zelf had ik tot op heden enkel ervaring met de gelijkaardige Printic-app. Maar als het dichter bij huis kan, graag! Ik ging meteen aan de slag via de website. Ik koos voor de Polabora Retro Strip en de Polabora Original. De foto’s werden vlot opgeladen (maximale foto-grootte is 5 MB) en het systeem wees zichzelf volledig uit en gaven meteen aan hoe de foto’s eruit zouden zien. Twee dagen later mocht ik al een envelop vinden in mijn brievenbus. De foto’s kwamen in een leuk handgemaakt hoesje, waar ze veilig inzaten en zagen er goed uit. Er werd ook een leuke goodie bijgeleverd, nl. kleine wasknijpertjes waarmee je direct aan de slag kan om de foto’s op te hangen, sha-weet! Bij Polabora maken ze er duidelijk een punt van om de best mogelijke persoonlijke service te leveren.

polabora2De foto’s zijn perfect om je huis of werkplek op te vrolijken, maar ook heel leuk en origineel om te geven aan vrienden en familie. Het verschil met Printic is dat de achterkant van de foto’s volledig clean is en geen tekst bevat, waardoor ze beschrijfbaar zijn. Inspiratie nodig? Bezoek zeker ook de Pinterest-pagina om ideetjes op te doen.

De foto’s worden wereldwijd gratis verstuurd en informatie over de prijzen kan je hier vinden. Betaling kan gebeuren met Paypal, Visa, Mastercard en American Express. Meer info over Polabora nodig? Die vind je op hun website of Facebookpagina.

Zelf eens de ‘Polabora Experience’ uitproberen met je pasgemaakte vakantiefoto’s? Goed nieuws, we geven 5 Polabora Original Starter Packs weg! Om kans te maken om er eentje te winnen, dien je onderstaand formulier in te vullen tegen 31.08.2014 (23.59u) (1 deelname per persoon toegelaten).

20140814_152521~2[1]

20140814_152642~2[1]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s