Alix • Table & Jardin d’Amis

We worden altijd weer vrolijk als we zien hoe jonge ondernemers met leuke concepten het culinaire landschap betreden. Dit keer mogen we jullie Alix • Table & Jardin d’Amis voorstellen. Alix biedt iedereen de mogelijkheid om een feest/event op maat te beleven op een mooie, groene en rustige locatie in Gent.

DSC_0853 logoZomertip! Tijdens de zomermaanden – juli, augustus en september – zet Alix iedere zondag de poort van de stadstuin aan de Kortrijksesteenweg 206 open voor een pic nic. Kom samen met je vrienden, familie, collega’s en huisdieren genieten van een smakelijke en ontspannende zondag. Inschrijven is mogelijk tot 35 personen.

Zin om een zondag op een originele manier door te brengen? Wel hier kom je toe tussen 11 en 12u, waarbij je je pic nic mand met basisbenodigdheden ontvangt en plaats neemt waar je wil. Mogelijkheden genoeg: wacht dacht je van de grote tafel in de oude serre, in de zitput rond de vuurschaal of op een dekentje in het gras. Je kan ontspannen met de krant, samen een partij kubb spelen en kinderen nemen gerust hun eigen speelgoed mee. Nadien wordt het buffet en andere dranken opgediend in het schuurtje. Allemaal huisgemaakte salades, ice tea, confituur en nog veel meer… Om 15u wordt er afgesloten en gaat de poort van de stadstuin opnieuw dicht.

Lijkt je dit wat? Schrijf je in met jouw picnic groepje vóór iedere zaterdag van de week via mail: info@alixtablejardin.be

alix3Naast de zomer pic nic heeft Alix nog heel wat meer in petto. Je kan bij haar terecht voor al jullie feestelijke gelegenheden met vrienden en familie. Een brunch, een walking dinner, een avondfeest, een bachelor party, een verjaardagsfeest, een lentefeest, een vergaderruimte op originele plek, noem het maar op! Samen worden uw wensen besproken en wordt er een feest en menu op maat opgesteld.

Meer info kan je vinden op haar Facebookpagina of de website. Mailen voor reservaties of prijzen kan ook steeds via info@alixtablejardin.be

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s