Give Away: MOKJA! pop’p slam tijdens Gentse Feesten

mokja pop upRumble in the jungle, want we mogen nog meer Gentse Feesten goodies weggeven! Dit keer mogen we jullie de pop’p slam van MOKJA! tijdens de Gentse Feesten voorstellen, want die opent nl. zijn deuren in de Sint-Jacobsnieuwstraat 103A. Yes dat is het pand waar je tot over een paar weken nog Balls & Glory terug kon vinden.

Ae Jin Huys en haar team gooien tijdens de Gentse Feesten elke dag de deuren open op hun pop-uplocatie. Wat staat er op het menu? Allerlei lekkers – ook in meeneemformaat – want MOKJA neemt je mee op een Koreaanse trip. Noem het gerust een poëtisch-culinaire wandeling door de Koreaanse keuken. Geen reservaties, iedereen heeft de kans om op ontdekking uit te trekken. Wist je dat MOKJA! trouwens onlangs nog Hotel M op Eén mocht verblijden met haar culinaire kunsten? Enfin reden genoeg om dus eens lang te gaan.

We zouden ‘De Hipste adresjes van Gent’ niet zijn als we niets mochten weggeven aan onze trouwe schare volgers. Er valt een waardebon van 10 EUR te winnen om tijdens de Gentse Feesten de pop up te ontdekken. Vul tegen 16 juli 11.59u onderstaand formulier in om kans te maken.

Voor meer info over de pop’p slam kan je terecht op nummer 0485 700 331, de website of mailen naar info@mokja.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s