GIVE AWAY: Soirée Diner by Maison Mademoiselle

soiree dinerMaison Mademoiselle brengt het Diner Spectacle terug! Van 18 t.e.m. 27 juli kan je de Gentse Feesten in stijl vieren. Dinner & Show. Klinkt dat als muziek in je oren? Wel dan hebben we goed nieuws voor je! We geven jullie de kans om van deze perfecte opener voor een sfeervolle en geslaagde Gentse Feesten avond te genieten. Na een geslaagde eerste editie, luidt Soirée Diner jaargang twee in!

Wat mag je precies verwachten? Er wordt geopend met een viergangenmenu in een stijlvol en gezellig kader in de Eskimo Fabriek. Tussen de gangen door nemen verschillende performers je mee naar vroegere tijden en terug. Het wordt een heus showspektakel met zang, dans en comedy cabaret. Een mix tussen de Parijse charme en nostalgie, en de glamour en magie van Hollywood. Denk aan Liza Minelli, Bob Fosse en andere grote Broadway namen in een mix met modernere dansstijlen en de typische Mademoiselle sfeer. Strak zwart en wit met een hoge dosis klasse.

soiree diner2Organisator van dienst is Naomi Schatteman, bezielster en leading lady achter Maison Mademoiselle. Een Gentse onderneemster die van haar passie haar beroep heeft gemaakt. Deze freelance danseres, choreografe en creative director wist in het verleden reeds mooie referenties – denk aan de Candy Girls van Julie’s House of haar deelname aan Belgium’s got talent – op te bouwen met haar knowhow en professionalisme.

Het plezier op je bord wordt voorzien door SIR Private Catering & Events uit Drongen. Twee jonge heren die met passie en liefde voor het vak hun fijne creaties op je bord toveren. Op de kaart staat een keuzemenu (viergangen), bereid met typische Gentse delicatessen (denk aan Tierenteyn mosterd, Breydelspek, Gentse waterzooi, Gentse kletskoppen en neuzekes). Verschillende formules zijn mogelijk, naargelang het aantal personen.

maison mademoiselleHandig om te weten is dat op de locatie er gratis parking voorzien is voor de gasten, waar je nadien je wagen kan laten staan voor een bezoekje aan de Gentse Feesten. Van daaruit vertrekt er een gratis shuttle dienst, voorzien door MINI Verstraeten. Extra weetje: zij openen vanaf september 2014 een gloednieuwe Mini Store Gent.

Zin gekregen om dit fantastische concept mee te maken? De Hipste adresjes van Gent mag een duoticket weggeven voor een avond naar keuze tussen 18 en 27 juli, t.w.v. €100! Hierbij is inbegrepen: 2 x viergangenmenu (50 EUR pp) én showspektakel. Dranken exclusief. Waag snel je kans door onderstaand formulier in te vullen tegen 16/07, 11.59u.

Geen zin om de wedstrijd af te wachten? Reserveren voor dit unieke concept doe je hier.

Soirée Diner gaat elke avond van de Gentse Feesten door van 19 tot 23 uur in de Eskimo Fabriek, aan de Wiedauwkaai 23 te Gent. Meer info over de show kan je vinden op de FB-pagina of website van Maison Mademoiselle en die van Soirée Diner.

Enkele data om extra in het oog te houden: op 21-22-23-24 en 26 juli wordt er na Soirée Diner nog met de beentjes gezwierd op de wellustige beats van dj Sense (Magic, Kitsch Club en Club 69). Op 21 juli is er Soirée Diner Afterdance in Millie Vanillie met hitsige muziek van Gus en dj Sense.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s