Give Away: Zahia – workshop en armband etno-chic!

We hebben weer een leuke GIVE AWAY voor jullie in petto, dit keer in samenwerking met Zahia Gent!

zahiaWat in 2000 in Gent begon als de wilde droom van 2 ondernemende zussen, is intussen uitgegroeid tot een ijzersterk concept: Zahia. Dat vertaalde zich de afgelopen jaren heen in de opening van extra Zahia-winkels (in Antwerpen,  Lier, Brugge en Leuven), die ware schatkamers zijn van kralen, kleuren, stenen en parels. De Gentse winkel – aan het brocante markt bij Sint-Jacobs – was de eerste verkoopslocatie en na 14 jaar drong de vraag zich meer dan ooit op: verhuizen of renoveren? Het werd uiteindelijk het laatste en na een complete make-over heropende Zahia Gent op vrijdag 30 mei zijn deuren.

Zahia is zoveel meer dan enkel een winkel. Het is een way of living. Wie ooit al eens een Zahia-winkel binnenstapte, heeft ongetwijfeld de liefde voor schoonheid en authenticiteit gevoeld. De kralen, stenen en parels in alle kleuren en vormen doen dromen én duizelen. Zahia gaat er bovendien ook prat op om kralen aan te bieden die exclusief zijn en die je nergens anders vindt. Sommige van de kralen worden zelfs speciaal voor Zahia gemaakt (ondermeer op het Italiaanse Murano – het walhalla voor glaswerk – en in Tsjechië).

zahia etno chicOm de nieuwe winkel te ontdekken en jullie attent te maken op het veelzijde aanbod workshops in de winkel, hebben we een leuke actie in samenwerking met Zahia Gent! Maak je outfit compleet met een zomerse, brede, kleurrijke etno-chic armband!

Wat valt er te winnen? Twee aparte prijzen:

1. voor de doe-het-zelvers een inschrijving op een workshop + de etno-chic armband die gemaakt wordt tijdens de workshop (twv 69€) 

2. voor diegene die het niet zelf willen maken, een afgewerkte etno-chic armband (twv 49€).

etno chic3Hoe gaat deze workshop in zijn werk? Je stelt je etno-chic armband zelf samen met lint, ketting, kralen, suède, cupchain, touw … in alle mogelijke kleurtjes. De gekste combinaties geven de hipste resultaten! Je leert rijg- en vlechttechnieken en werkt je armband af met een gemakkelijk en stevig design-magneetslot. Je creëert met deze armbanden een instant-vakantiegevoel. Geen voorkennis vereist voor deze workshop, wel wat geduld.

 Meer info over deze workshop kan je vinden op de website van Zahia, alsook via de facebookpagina waar er geregeld promoties verschijnen. Vergeet ook niet het andere workshop-aanbod eens te bekijken. Ikzelf volgde er al een aantal en keerde telkens met iets uniek terug. Neem ook een kijkje op de webshop waar je rechtstreeks onderdeeltjes kan bestellen. Nog wat guidance nodig? Zahia bracht reeds een boek ‘Handgemaakt – zelf juwelen maken’ uit, boordevol tips om meteen aan de slag te gaan! Deze kan je hier bestellen.

Waag je kans door onderstaand formulier in te vullen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s