Give Away: The Fallen Angels

We hebben opnieuw een leuke Give Away voor jullie en dit keer eentje van de moeder der snuisterswinkels: The Fallen Angels!

IMG_20131206_053146Voor zij die dit magische winkeltje nog niet kennen, een korte voorstelling. The Fallen Angels ligt in de Jan Breydelstraat en de mooiste bloem van Gent en tevens ook uitbaatster van de winkel kan je daar vinden: Ganesha! Ganesha helpt je graag wegwijs in haar zaak, en dat kan wel al eens handig uitkomen, want achter ieder hoekje en kantje in de winkel komt er wel iets origineels tevoorschijn piepen!

Meer dan dertig jaar geleden begon haar mama Isabelle een winkel met spullen die ze vond in oude fabrieken en winkels. Dochterlief zag dat het goed was en begon naast haar mama een eigen winkeltje. Dit snuisterparadijs is dé plek om cadeau-inspiratie op te doen voor nostalgische zielen! Je vindt er werkelijk vanalles: onder meer originele oude reclame- en filmaffiches, maar ook hippe replica’s met een retro-knipoog en stadsaffiches in alle formaten.

IMG_20131206_053130Geef je ogen de volle kost en zoek. Net wanneer je dacht dat je alles gezien had, blijk je toch nog weer een nieuwe collectie gevonden te hebben. Wij vonden er originele magneten, retro speelgoed, viewmasters, blikken dozen, asbakken, pillendoosjes, bidprentjes,… Ze hebben ook een eigen lijn postkaartjes, origineel en altijd met een knipoog!

Meer info en de laatste updates van de collectie kan je steeds vinden op de regelmatig geüpdate facebookpagina!

Hoera voor jullie dus, want wij mogen 5 posters uit eigen assortiment van de winkel wegschenken! Wat dien je hiervoor te doen? Onderstaand formuliertje invullen tegen 14/06/2014, 23.59u, 1 deelname per persoon toegelaten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s