GIVE AWAY: Yez, kinderkleding!

Moeders en vaders, tantes en nonkels, oma’s en opa’s, meters en peters, zet je schrap! Dit keer mogen we u iets voorstellen op maat van de kleinsten. Uw allerliefste kapoenen of stoutste dromen dienen er natuurlijk even hip als de lezers van deze blog uit te zien. Ik kondig u aan: Yez!

yezYez is een kleine, nieuwe zaak uit Oostakker, maakt kinderkleding en wil zich onderscheiden door originaliteit en kwaliteit. Alles is steeds beperkt in voorraad en is eerlijk geproduceerd. En hoe gebeurt dat? Wel eerst en vooral maakt eigenares Sonja Van der Steene zelf een aanbod rokjes, jurkjes en hemdjes voor jongens in kleurrijke stoffen. Je vindt er ook bijpassende accessoires en juweeltjes. Daarnaast laat ze een lijn met t-shirts en leggings in opdracht maken in een klein atelier in Nederland. Geen massaproductie in lageloonlanden dus.

yez haarbandHet ganse aanbod kan je online bestellen via de webshop. Daar vind je ook voorgecombineerde setjes bestaande uit een rokje of jurkje met bijpassende legging en t-shirt. Om het geheel af te werken, kan je er ook nog een bijpassende, vrolijke haarband bij bestellen. Op de webshop vind je maar liefst 6 pagina’s haarbandjes in vrolijke motiefjes. Wat denk je van deze vrolijke panda’s? Je vindt er ook met poesjes, koetjes, cupcakes, vogels, … Enfin kijk maar eens. Bovendien wordt er bij bepaalde zaken ook een korting gegeven wanneer je ze per drie bestelt.

Meer info? Neem een kijkje op hun Facebookpagina of de website!

En we hebben nog meer goed nieuws, we mogen een rokje naar keuze uit de webshop weggeven! Wat dien je hiervoor te doen? Vul onderstaand contactformulier in tegen 31/05/2014 (23.59u) – 1 deelname per persoon en wie weet heb jij straks een gelukkig kindje rondlopen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s