TadaBon – online cadeaubonnen en GIVE AWAY!

cadeautjeOnline cadeaubonnen zijn flink in opmars en terecht, want het bespaart je heel wat heen-en-weer geloop naar winkels uit. Al dien je natuurlijk wel op te letten wat voor winkels er worden aangeboden. Welnu, laatst hebben we een leuke nieuwkomer gevonden: TadaBon die zich toespitst op jonge, hippe zaken met een persoonlijkheid. Momenteel ligt de focus van de bon op Gent, maar het is de bedoeling dat andere steden hierna volgen. Volgende zaken behoren o.a. reeds tot de keuzemogelijkheden: WASBAR, Zoot, boekhandel Limerick, Ydee, Piet Moodshop en Elle et Gand. Neem een kijkje op de website voor het volledige aanbod.

Hoe gaat dat nu in zijn werk? Een TadaBon is dus een cadeaubon die je online kan kopen en meteen zelf printen of e-mailen naar de gelukkige ontvanger, klaar voor gebruik. Je schenkt een bedrag naar keuze, typisch tussen de €10 en €200, voegt er een persoonlijke boodschap aan toe en – tadaaa – je cadeautje is klaar om af te printen of door te sturen! Betalen gebeurt met creditcard.

Geen idee wat te schenken? We lichten graag nog wat zaken toe:

wasbarWASBAR: Jong, maar intussen al een gevestigde waarde aan de Nederkouter.  Maakt korte metten met de oersaaie routine van het wachten op je was in een TL-verlichte wasserette en maakt er een sociale happening van. Hier spreek je gezellig af met je vrienden, bij een lekkere kop koffie of een frisse pint, of laat je je onder handen nemen door de WASBAR-kapper. Naast een te selecteren geldsom, biedt TadaBon hier ook cadeautips aan. Wat dacht je van een uitgebreide zondagsbrunch voor 2 met een fles prosecco of liever meteen een wasaccount om aan de slag te gaan? Ohja, je kan er in alle WASBAR-vestigingen mee terecht.

piet moodshopPiet Moodshop: Deze conceptstore bundelt hip meubilair, frisse decoratie en een fijn staaltje gifts en food. Voor al wie een persoonlijke touch wil verlenen aan zijn woon- of werkruimte of een ander wil verrassen met een origineel geschenk; Christophe helpt je met veel plezier verder. Breng zeker de website van Piet Moodshop een bezoekje, voor zij zonder inspiratie is er een cadeauzoeker geïntegreerd.

Elle et Gand: Elle et Gand heeft heel wat jonge ontwerpers in huis waar je helemaal warm van zal lopen. Je vindt er Red Juliet, Zilque, Designers Remix, Kling, Helena & Jelbrich, Trine Vestergaard,…  Je vindt er ook leuke sieraden en accessoires, maar daarnaast is dit ook een vrijplaats voor kunst, design en een leuke babbel bij een kop koffie.

Wil jij ook graag een keuze maken uit één van deze originele zaken? Goed nieuws! We geven er eentje weg t.w.v. 20 EUR! Wat dien je hiervoor te doen? Vul onderstaand formulier in met antwoord op de vragen en waag je kans. Meespelen kan van 15 april t.e.m. 30 april 2014 23.59u (1 deelname per persoon).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s