Comptoir des Objets

Nieuw sinds eind maart 2014 in de regio e-shopping: de mooie webshop van Comptoir des Objets uit Gentbrugge.

In de keuken is het idee voor “Comptoir des Objets” ontstaan: het keukeneiland is onze toonbank waar alles zich afspeelt. Comptoir des Objets betekent letterlijk een toonbank van objecten. Hier gaan we aan de slag met potten en pannen, blijven we hangen voor een kopje koffie en shaken we (de zoveelste) cocktails voor onze vrienden.  Het is pas dan dat je merkt hoe vaak je dezelfde objecten dag in dag uit gebruikt.  Kommen, snijplanken, bekers en braadpannen… ze moeten tegen een stootje kunnen, prettig in de hand liggen, handig in gebruik zijn en mooi om naar te kijken.

CDOBij CDO geloven ze dat je met de juiste tools de dagdagelijkse taken met nét iets meer plezier kunt doen. Deze webshop is dan ook gevuld met kwalitatieve, mooie everyday objects. De selectie van producten is gebaseerd op verschillende criteria. Duurzaamheid, design, vakmanschap en traditie. Bij CDO verkopen ze producten die je niet in je kast wil verstoppen, producten die je iedere dag wil gebruiken en die je zet op je aanrecht, je toonbank, je comptoir om aan iedereen te laten zien.

Naast wat gangbare artikelen/merken zoals Riess en Falcon Enamelware hebben ze ook een aantal voor België unieke merken en producten: Hampson Woods, Mason Shaker, Hedley & Bennett en Terroir. Mason Shaker en Hedley & Bennett kunnen zelfs Martha Stewart tot hun fans rekenen.

Meer info:

Website

Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s