GIVE AWAY: Paul’s Boutique Gent

Een nieuwe maand, een nieuwe GIVE AWAY! Dit keer eentje om de hongerigen te spijzen. We mogen nl. 10 (!) hamburgers van Paul’s Boutique Gent weggeven!

paul's boutique_1Paul’s Boutique Gent is nieuw, gelegen in de Sint-Amandstraat 48 en wordt gerund door Elise en Bruno. Je kan er terecht voor hamburgers, dagverse pasta’s, pizza en slaatjes. Er staan verschillende soorten burgers op het menu. De vleesburgers – met klinkende namen als Hot Marley, Sid Vicious, Sex Pistol en Transformer – bestaan ofwel uit 100% Irish beef, ofwel uit kip. Er is ook een groot aanbod aan veggieburgers met hazelnoot, broccoli, tofu,… De burgerkaart werd onlangs uitgebreid met nog meer welluidende namen (zoals Manifesto, Supercheese, Mexican en Tutu kipburger bacon), maar er verschijnen ook dagelijks suggesties van de chef. Je kan de recentste updates volgen via hun FB-pagina.

De pasta’s (penne of tortelloni) kan je kiezen in klein of groot formaat, en worden overgoten met 8 sauzen naar keuze. Als je hiermee nog niet genoeg hebt, bestaan er ook nog de extraatjes: extra pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes of kaas. Al de aangeboden etenswaren zijn trouwens zonder smaakversterkers, kleurstoffen en bewaarmiddelen. Afhalen is mogelijk!

paul's boutique2Trouwe klanten worden ook hier beloond met de Qustomer-klanten app. Zo spaar je bij elk bezoek mee voor een gratis drankje, pasta, hamburger of een dinner for two! Bovendien is er elke 2de donderdag van de maand een Paulie’s late night waar een dj plaatjes komt draaien.

Begin dus maar al honger te krijgen, want wij mogen 10 cadeaubonnen voor een hamburger wegschenken! Wat moet je doen om er eentje te winnen? Onderstaand formulier invullen, met antwoord op volgende vragen:

1. Je gegevens waarop we je kunnen bereiken

2. Antwoord op de schiftingsvraag: hoeveel deelnames zullen we ontvangen hebben op 14 april 23.59u? (1 deelname per persoon)

De wedstrijd loopt van 1/04/2014 tem 14/04/2014. De winnaars worden bekend gemaakt op 15/04/2014!

Smakelijk!

Meer info:

Facebook

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s