Uncle Babe’s Burger & Bar

Recht tegenover de charmante jongens van Simon Says en Villa Bardon bevindt zich de pas geopende burgerzaak Uncle Babe’s Burger & Bar aan de Sluizekensstraat 2. Kernwoorden van de zaak: stijlvol, Amerikaans en zelfgemaakt. Op de achtergrond klinken vrolijke rockabilly tunes.

Het smaakvolle interieur bestaat uit een warme combinatie van goud en hout, met leuke verlichting. Uncle Babe’s staat voor ‘Burger’ en ‘Bar’ en beginnen doe je met het laatste. Roep de bartender bij je of ga aan de lange toog zitten en laat je een heerlijke cocktail mixen, vergezeld door de home made chips met hummus of salsa. Geen zin in cocktails? Op de kaart staat er nog soda – geen poespas, enkel water of regular coke  – en heb je de keuze uit enkele bieren van het vat of op de fles.

Op de kaart heb je de keuze uit een heleboel 100% beef burgers, maar er zijn ook dagelijkse suggesties van de chef, die niet op de kaart staan.

IMG_20140308_061209IMG_20140308_061224

Wij gaan voor de Uncle Babe Burger (met ui, Zwitserse kaas, champignons, sla en tomaat) en de Horse Eye Burger (met een spiegelei, bacon, kaas, sla, ui en tomaat). Deze worden vergezeld door een side dish; ofwel onion rings, ofwel potato wedges. De burgers zien er heerlijk uit en onze onion rings zijn lekker knapperig!

Daal zeker ook eens af naar de toiletten, de houtstructuren worden daar ook verder doorgetrokken. Er heerst bovendien een extra ontspannend sfeertje – very necessary – want al staand of zittend, luister je intussen naar een voorgelezen verhaal. Origineel!

Uncle Babe’s is dus zeker geen doorsnee burgerrestaurant. Amerikaans, yes, maar geen zoveelste fastfoodketen, wel een lekker concept waar is over nagedacht. Smakelijke, zelfgemaakte hamburgers haal je hier. Kinderen welkom!

Meer info: Facebook

PS: Maak er een gezellig weekend van! Nog op zoek naar een overnachting in Gent of Hotels in Gent?

IMG_20140308_061335

IMG_20140308_070731

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. barry schreef:

    De beste burgers in Gent, ook wordt er veel aandacht besteed aan de dranken , de speciale amerikaanse craftbieren proeven is ook een aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s