GIVE AWAY: Linnen en Limoen

Een nieuwe maand, een nieuwe GIVE AWAY! Met de lente en de nieuwe kleuren in aantocht, zijn we nog volop op zoek naar bijpassende sieraden. Wij willen jullie hier alvast een handje mee helpen en kwamen terecht bij Linnen en Limoen, omdat we Gentse creativiteit graag in de kijker zetten.

linnenlimoenLinnen en Limoen is gevestigd in Gent en opgericht door Marieke Bavelaar. De combinatie van thuiswerk, moederschap en werk op school zorgt ervoor dat zij midden in het leven staat en weet wat hip is onder kleine meisjes, stoere kids, coole moeders en vlotte oma’s. Linnen en Limoen maakt en verkoopt kleurrijke en betaalbare sieraden. Van retro en vintage naar hedendaags en modern. Linnen en Limoen werkt – zoals de naam aangeeft – met verschillende materialen in frisse kleuren.

De inspiratie komt uit het dagelijks leven: een leesboekje van de kinderen, een snuistermiddagje op internet, een fijne wandeling in de natuur of in de stad… Maar de meeste inspiratie wordt gehaald uit de mensen om ons heen: wat vinden zij fijn en mooi, wat zien ze graag. Bij elke outfit past een paar oorbellen, een leuke ring of een mooie ketting. Zoek je iets voor bij die mooie jurk voor een trouwfeest, ben je allergisch voor metaal, maar wil je toch graag een ring dragen,… ? Met al deze vragen kan je terecht bij hen. Er wordt dan samen gezocht naar iets wat aan de wensen voldoet.

De sieraden van Linnen en Limoen zijn er altijd in een beperkte oplage. Hierdoor is de variëteit van de collectie zeer groot, bijna dagelijks komen er nieuwe sieraden bij. Je kan hun collectie vinden op Facebook, Instagram of DaWanda.

–> Website Linnen en Limoen en Facebookpagina Linnen en Limoen.

Wist je dat ze ook homeparties organiseren? Heb je zin om een namiddag of avondje met vriendinnen, collega’s of familieleden in handgemaakte sieraden te snuisteren? Dan ben je ook hier aan het juiste adres. Voorwaarden kan je terug vinden op de website.

Wel wrijf in jullie handen, wij mogen 2 bonnen van 25 EUR weggeven die je kan besteden naar keuze! Wat dien je hiervoor te doen? Vul onderstaand formulier in met:

1. Je gegevens waarop we je kunnen bereiken.

2. Antwoord op de schiftingsvraag: hoeveel deelnames zullen we ontvangen hebben tem 14/03/2014, 23.59u? (Tip: vorige keer was het cijfer groter dan 0, maar kleiner als 500) (1 deelname per persoon toegelaten).

Bekendmaking van de winnaar op 15/03/2014!

 linnenlimoen2

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Groeninck Kathy schreef:

  333

  1. Hoi Kathy,

   Kan je het formulier invullen dat in het artikel is opgenomen? Dat maakt het wat overzichtelijker om de deelnames te verzamelen.

   Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s