Jackie’s bagelbar – part 2

We hadden recent over de opening van Jackie’s bagelbar in de Vlaanderenstraat geschreven en nu eindelijk tijd gevonden om er eens binnen te springen!

De zaak oogt heel netjes en gezellig en heeft zitplaatsen en een toog waar je aan kan eten. Je bent niet verplicht om er te blijven eten, take away is ook mogelijk. We waren nog niet vertrouwd met het bagel-concept, dus voor ons was het een beetje een ontdekkingstocht. Het gaat dus over een rond broodje met een gat in het midden. De broodjes kan je kiezen in verschillende variëteiten, zoals daar zijn: natuur, sesamzaad, maanzaad, zonnebloempitten, kaneel/rozijn, blueberry,… Keuze genoeg. Daarop wordt er een soort creamcheese naar keuze (natuur, light, komkommer/dille, strawberry,… ) gesmeerd en verder belegd met de ingrediënten van je gekozen bagel. Zeg maar het klassieke belegde broodje heruitgevonden.

IMG_20140201_031314We bestelden er een bagel Amsterdam en Barcelona. Héérlijk lekker.

De keuze op de kaart beperkt zich niet tot deze saltie’s. Je kan er ook kiezen uit breakie’s (een bagel met bv. ei en spek) of sweetie’s (bagel met nutella, banaan, peanutbutter, hagelslag,…). Daarnaast kan je er ook terecht voor koffie met yummie toppings, cupcakes en brownies. De drankjes bij je maaltijd beperken zich niet tot de klassieke merken, maar je vindt er ook ice-tea van Bos en Vita Coco. Punten sparen op je klantenkaart gebeurt hier met de Qustomer app, waar je al vrij snel leuke voordelen kan sprokkelen, zoals daar zijn: een gratis brownie, cupcake of bagel.

Wij vonden het een leuk adresje om eens iets anders over de middag uit te testen dan de klassieke mogelijkheden. Eén detail dat we misschien graag anders zagen, waren de zitplaatsen. De grote stoelen zijn niet de gemakkelijkste om in te eten. Een basic tafeltje + stoel zou het comfort aanzienlijk verhogen.

Free wifi is hier ook van de partij.

IMG_20140201_031259 IMG_20140201_031349

 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Johnc622 schreef:

    Though it is true I enjoy your writing style, I don’t agree with your main point of view about this one. I do delight in your website nevertheless. efeccedkakfd

  2. Johnb228 schreef:

    I loved your blog article. Really Cool. edfdkdaeddee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s