BTRHM, nieuwe POP UP @ Yogy* Frozen Yoghurt

Vanaf maandag 3 februari vervangen boterhammen de gehaktballen bij Yogy* Frozen Yoghurt. BTRHM serveert dagelijks een assortiment aan verse boterhammen en gebruikt hiervoor enkel de beste ingerediënten.

Gedurende een gans jaar, kon je de ballen van Balls&Glory aantreffen in Yogy*. Nu hebben ze een nieuw foodconcept om de meatballs af te lossen onder de naam BTRHM.

yogyBTRHM

Ovenvers brood van de oer-Gentse bakkerij Himschoot, groenten van de groentenboer en zorgvuldig geselecteerde artisanale streekproducten. BTRHM kiest steeds voor de meest smaakvolle ingrediënten. Zo wordt er ook gewerkt met Gentse producten zoals Callas Confiture en Tierenteyn mosterd. Op de boterhammen liggen kerstomaten in plaats van smaakloze tomaten, spek wordt vers gebakken en avocado’s à la minute gesneden.

Voor de grote honger is er de dubbele boterham en voor diegenen die liever warm eten zijn er warme boterhammen en dagverse soep. In stijl afsluiten kan – wat had je dan gedacht – met een frozen yoghurt van Yogy*.

In de constante zoektocht naar leuke creaties doet BTRHM een oproep om de ideale boterham samen te stellen. Om de week wordt één van de suggesties de boterham van de week!

Ook leveringen zijn mogelijk. Bestellen kan via de website http://www.btrhm.be (voor 9:30u) en hun fietskoerier komt je bestelling brengen bij jou op kantoor.

BTRHM, bread for foodies!

BTRHM

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ines schreef:

    Leuke tip! Ga ik zeker eens bekijken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s