Mayouty en Skazou + extra ACTIE bij aankoop tot 14/02!

Twee zaken vol leuke dameskledij, waaronder veel kleurrijke kleedjes en accessoires in een gezellig interieur, dat vinden we super! Laat mij je die twee zussen voorstellen: Mayouty in de Donkersteeg en Skazou in de Serpentstraat in Gent!

Mayouty

mayouty1

De stijl die je hier vindt is over het algemeen iets strakker dan in Skazou, maar nog altijd met een knipoog naar de jaren ’50, 60′ en 70′.

Welke collecties kan je er vinden? In beide zaken vind je dameskledij van Franse, Italiaanse én Spaanse labels. Zo worden bv. Amélie & Amélie (Italiaans) en Surkana (Spaans) in beide winkels verkocht, maar altijd met een deels verschillend aanbod. Andere merken vind je dan weer bijna uitsluitend in de ene zaak: de Franse merken Déca-Paris en Nana Baila vind je hier het meest.

Vanaf de eerste week van februari 2014 zullen ze trouwens in beide winkels voor de eerste keer  ‘Vila Joy’ in hun aanbod hebben, een Belgische collectie met kleurrijke en ultravrouwelijke ontwerpen.

Een bekende naam bij de accessoires is die van Justine Justine. Dit zijn handgemaakte en eco-vriendelijke juweeltjes van de Belgische hand van Justine Standaert. Kleurrijke, exclusieve ontwerpen van gerecycleerd materiaal.

mayouty2 mayouty3

mayouty4Nog een woordje uitleg over de bolero’s hierboven. Deze maken deel uit van de eigen collectie van Mayouty en Skazou en zijn beschikbaar in maar liefst – hou je vast aan de takken van de bomen – 80 kleurtjes, ieder seizoen, in beide winkels! Niet onbelangrijk om te vermelden is dat het grootste deel van hun collecties volledig in Europa is geproduceerd.

Ook aan de heren werd er hier gedacht: er is nl. een ‘men corner’ voorzien, zodat – gedurende het pas- en meetwerk van de vrouwen – de mannen zich toch in hun nopjes kunnen voelen in een dameswinkel. Heren u hoort het goed, er zijn geen excuses meer om vrouwlief niet te vergezellen op haar shoppingtrip.

Skazou

 

Skazou is net zoals haar zus een gezellige boetiek met een sfeervol interieur en toffe, kleurrijke dameskledij van Franse en Italiaanse labels. De collectie die je hier vindt is iets losser en alternatiever dan deze die je in Mayouty aantreft. Zo kan je hun nieuwe Nederlandse collectie ‘Smashed Lemon’ het meest in Skazou aantreffen.

Skazou heeft echter nog andere troeven: behalve kledij, kan je hier ook terecht voor aromalampen, zeepjes, boeken én platen.

En ook wij hebben iets in petto voor jullie, de supertoffe fans van ‘De Hipste adresjes van Gent’, in samenwerking met deze leuke zussies: alle klanten die bij aankoop van stuks uit de nieuwe collectie ‘De Hipste adresjes van Gent’ vermelden, krijgen een gratis geurverwijderend zeepje van ‘Sandstouch’ én 10% korting! Nou nou, als dat niet attent van ons is? (Deze actie is geldig van 1/02-14/02/2014)

skazou2

Meer info over beide zaken kan je vinden op hun Facebook. Meer info over de aangeboden merken in de winkels kan je hier vinden: SurkanaAmélie & AmélieDéca-ParisNana Baila-ParisSmashed LemonVila JoyJustine Justine.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s