POP-UP: Foodstorms

We mogen jullie laten kennismaken met de nieuwe, krachtige naam Foodstorms!

Ze stellen zichzelf voor als een pop-up restaurant met groenten die de toon zetten. Foodstorms gaat over uit eten gaan en delen, over die speciale restaurantervaring met vrienden.  En ja hoor, daarmee hebben ze onze aandacht getrokken!

foodstormsHet is een (h)eerlijke plant-based keuken met rock-‘n-roll in een casual-chique setting. Het is geen restaurantbeleving in de klassieke zin van het woord, maar een small-plates concept waarbij je zintuigen geprikkeld worden. Je krijgt een vast menu voor de hele avond en een aantal kleine bordjes. Een paar daarvan worden per persoon bediend en aantal andere wordt gedeeld aan tafel. Gezellig!

Er wordt trouwens gekookt met verse, lokale én biologische seizoensgroenten, granen en peulvruchten. De man in de keuken is de ex-chef van Restaurant Avalon. Een videoteaser over hun creaties vind je hier.

Hun eerste pop-up gaat door op 1 en 2 februari in het pas geopende De Zuidkant in Gentbrugge. Verdere pop-ups vinden plaats één weekend per maand op zaterdag- en zondagavond. Verdere info over deze data vind je hier.

Meer info vind je op hun gloednieuwe website of op hun facebookpagina.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s