GIVE AWAY: cadeaubon GANDioos t.w.v. 40 EUR!

We mogen met veel blijdschap een nieuwe Give Away aankondigen, en wel een zeer mooie deze keer, nl. een cadeaubon van GANDioos ter waarde van 40 EUR!

gandioos2Een woordje uitleg: GANDioos is een cadeaubon die je naar keuze kan besteden in 40 geselecteerde handelszaken in de Gentse regio. Inspelend op de nieuwe hype van de deeleconomie en de co-creatie bedacht Target-Reclame een gloednieuw reclameconcept die een veertigtal handelszaken – van restaurants en juweliers tot boetieks en autoverhuurders – uit de Gentse regio unieke mogelijkheden biedt om zich positief in de kijker te spelen bij de consument die naar meerwaarde zoekt.

Je hebt de keuze uit cadeaubons van 25, 40, 50 of 100 EUR. Bovendien zit de bon verpakt in een prachtig luxeboekje waarin de handelszaken uitgebreid en stijlvol hun zaak voorstellen. Ook ben je in tegenstelling tot andere bonnen niet beperkt door een keuze uit bv. een voorgesteld menu. De ontvanger mag immers naar eigen goeddunken de bon gebruiken in één van de veertig handelszaken. GANDioos houdt ook niet op met de bon en het luxeboek. Er is ook nog een gezamenlijke website, er wordt zes keer per jaar een mailing uitgestuurd, er worden netwerkavonden georganiseerd en er is de gezamenlijke ondersteuning van een goed doel.

Ook deelnemende handelszaken krijgen in ruil heel wat terug. “De aanwezigheid in het luxeboek ondersteunt in de eerste plaats natuurlijk hun standingvolle imago”, legt Geert Straetmans uit. “Maar ze kunnen, in tegenstelling tot andere promotie-acties, ook perfect het rendement meten aangezien ze kunnen zien hoeveel nieuwe klanten ze dankzij de cadeaubon krijgen.” Op de homepage van de website staat ook altijd één van de zaken in de schijnwerpers en dit wordt doorgetrokken in de mailing. Elke deelnemende handelszaak krijgt dus ook een maximale aandacht voor de boodschap in die mailing die zowel een promotie kan zijn als bijvoorbeeld het feit dat er een nieuwe collectie is aangekomen

Wat moet je doen om kans te maken om deze bon t.w.v. 40 EUR te winnen? Heel simpel, een mailtje sturen naar hipste.adresjes.gent@gmail.com (één deelname p.p.), met je gegevens en een antwoord op volgende vragen:

1. Bij hoeveel juweliers kan je terecht met de cadeaubon? Tip!

2. Hoeveel deelnames zullen we ontvangen hebben op 13/02/2014 om 23.59u?

De winnaar wordt bekendgemaakt op de dag van de liefde: Valentijn! Geen zin om te wachten maar toch overtuigd door de mogelijkheden van de cadeaubon om je geliefde binnenkort mee te verrassen? Bestellen kan ook online op de website!

Binnenkort testen wij er zelf eentje uit en zal je hier onze ervaringen erover kunnen lezen.

Meer info: Website of Facebookpagina

gandioos

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s