Er popt wat in Gent!

The Van Gifts

Als je op zoek bent naar leuke cadeautjes voor je huis, jezelf of de kinderen kan je van 2 tot 24 december terecht in deze pop-up shop aan de Snepkaai 9!
Liever alles online bekijken? Dat kan ook, want ze hebben ook een webshop waar je alles rustig kan bekijken.

the van gifts

Website The Van Gifts

Artikel NewPlacesToBe.Com

Bar Jan Cremer @ Gentse Winterfeesten: Chalet Jan Cremer

Wist je dat je Bar Jan Cremer terug kan vinden op de Gentse Winterfeesten? Place to be? Sint-Baafsplein, tussen NTG en Belfort.
Met hun La Marzocco koffiemachine maken ze de fijnste Rombouts koffies, lattes en sweet lattes, spicy chai lattes, Irish Coffees en nog veel meer. atmytable bakt de lekkerste Hartjeswafels en strijkt de onweerstaanbare Gentse mastellen van Huis Himschoot. Herontdek de enige echte ‘Gentse Sneeuwballen’ en ze stallen ook het volledige Baru gamma uit: van ‘fleur de sel caramel marshmallows’ tot ‘dreamy chocolate hippos’. En als kers op de Kersttaart: Elixia Or, of Elixia bio. De oudste Franse limonade in een prachtige fles. Een mooier cadeau kan je niet vinden.

Rendez-vous, een maand lang, op het Sint-Baafsplein, vanaf vrijdag 6 december tot en met zondag 5 januari.

chalet jan cremer

Eventpagina

WinterBarkozy #vreeweiss @ Gentse Winterfeesten

Ook Barkozy heeft een winterstand op de Gentse Winterfeesten! Je kan opwarmen bij hun chalet tegenover de Hema op de Korenmarkt.

vreeweiss

Eventpagina

Winter pop-up Solar Zonder Grenzen

Kom je 10 dagen lang verwarmen van 12 t.e.m. 21 december op het St-Pietersplein in Gent aan de Pop-up Bar van Solar Zonder Grenzen voor Music For Life. Het wordt een warme week met een programma van live optredens (van o.a. Renee, Luc De Vos) bij de warmte en het licht van onze knetterende vuurkorven omringd door boomstammetjes om op te zitten.

Er is een winterbar, hartige en zoete croques, verse soep… voorzien, kortom alles om aan jullie goestjes te voldoen.
Urgent.fm Radio zendt live uit vanaf de locatie.

solar zonder grenzen

Eventpagina

Made by OYA @ Huset

Van 14 tot 20 december popt Made by OYA op in Huset met een heleboel handgemaakte items! OYA is een sociaalartistiek textielatelier van rocsa vzw, met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent en Provincie Oost-Vlaanderen.

Telkens open van 11u tot 18u. Bekijk de flyer voor het ganse programma, want er staan ook workshops en optredens gepland!

Eventpagina

Christmas Pop-Up Store Le Goût des Couleurs @ Pekelharing 28

Dit weekend gaat de Christmas Pop-Up Store van Le Goût des Couleurs open! Le Goût des Couleurs is al een tijdje gekend als webshop (http://www.legoutdescouleurs.be/), waar je als bezoeker kan shoppen op kleur, maar opent nu ter gelegenheid van de kerstshopping in Gent een pop-up store! De shop is open op 14, 15, 21 en 22 december in Gent (Pekelharing 28).
Zowel woon- als modeaccessoires en beautyproducten als exclusieve koffie, speciale thee, uitzonderlijke chocolades, …. alles mooi op kleur gesorteerd en ideaal als eindejaarsgeschenk.

Er is voor iedereen een geschenkje voorzien bij aankoop van minimum 15 euro en een lekker glaasje thee, koffie of chocolademelk!

pop up le gout des couleurs

Meer info kan je vinden op dit adres.

I/OBJECT pop-up @ Clouds in my Coffee

I/OBJECT heeft een CHRISTMAS POP-UP STORE bij koffiehuis Clouds in my Coffee van 14 tot 24 december!
(10 am – 6 pm / weekends 10 am -8 pm)

iobject pop up

Pop-up Swinging Cahier

Van 20 tot 22 december kan je terecht bij Swinging Cahier van blogster/journaliste Femke Coopmans voor een creatief winterfeest. Swinging Cahier is een in-huis boetiek in kerstsfeer waar je kunt drinken, bijkletsen, inspiratie opdoen en toffe interieurspullen kunt kopen!

swinging cahier

Website

Artikel NewPlacesToBe.Com

Heroes pop-up parcours

Het heroes pop-up-parcours in hartje Gent makt deel uit van het humanitaire kunstproject Heroes. Fotografe Michèle Sennesael woonde gedurende drie maanden in bij vier gezinnen om na te gaan hoe het voelt om op te groeien in armoede. De foto’s zoemen in op het dagelijkse leven van gezinnen in sloppenwijken van Matagalpa, Nicaragua.

heroes

Wanneer?

van 29/11/13 tot 31/12/13 open alle dagen van 00:00 tot 00:00
Website
Waar?
Diverse locaties in Gent 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s