Feel Good Bar

*Update: intussen gesloten.

Nieuw in de Vlaanderenstraat sinds oktober 2013.

De Feel Good Bar is een echte belevenisbar waar alle zintuigen worden geprikkeld onder het motto ‘de gezonde zonde’. Het is een fusion-concept dat overgewaaid lijkt uit New York: een bijzondere mix van koffie- en cocktailbar, brasserie, theater, schoonheidssalon en lifestyleshop.

Wat mag je dan precies verwachten? De Feel Good Bar serveert gezonde luxe fingerfood, kwaliteitsvolle wijnen en bieren of healthdrinks. Koffie en thee worden hier gezet met gekoeld, natuurzuiver gletsjerwater uit Ijsland. De koffie is die van Viva Sara. Er werd ook gedacht aan de zoetebekken: ze serveren taartjes en zelfgemaakte chocolademousse met een glaasje limoncello.

Je kan hier naast iets komen eten of drinken, kiezen voor een beautybehandeling of je ogen de kost geven in de lifestyleshop, waar naast de cosmeticalijn Yoake ook healthdrinks en voedingssupplementen verkocht worden.

feelgoodbarHet design van de bar is strak met speelse accenten. Op een groot scherm worden cultfilms vertoond. In een klein theathertje wordt er ook geregeld entertainment georganiseerd: jazz, chanson, comedy, maar eveneens workshops rond make-up en lifestyle.

Achteraan in de zaak integreerde men ook een kapper, nagelstudio en schoonheidssalon waar je 7 dagen op 7 – met of zonder afspraak – kan binnenstappen. Wil je na het werk kiezen voor een nieuwe look? Kom binnen en ga gerust zitten. Wie trouwens niet meteen naar huis wil, kan ook blijven logeren in één van de twee gastenkamers.

Facebookpagina

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s